Ania Niedieck led seks spontanaborter

Ania Niedieck led seks spontanaborter

Ania Niedieck har opplevd det som er en skrekkforestilling for alle mor-til-være. «Alt som betyr noe»-skuespilleren led flere spontanaborter. Nå snakker hun om sin triste historie.

Ania Niedieck har allerede måttet tåle svært vanskelige tider i livet sitt. I tillegg til morens tidlige død led skuespilleren ytterligere tap. «Jeg hadde seks spontanaborter,» forteller hun nå «Bunte» magazine. De siste årene har 36-åringen opplevd «alt fra skraping av sand til kunstige sammentrekninger».

«Jeg prøvde å slå av hodet mitt»
Ania Niedieck, som er foran kameraet for RTL-serien «Everything That Matters», opplevde noen av spontanabortene under filmingen. «Jeg var så glad for å være gravid igjen,» forteller hun. «Jeg filmet, jeg var i en scene, og plutselig la jeg merke til at jeg mistet blod.»

Hun trakk fortsatt skuddet. «Jeg prøvde å slå hodet av og sette scenen bak meg slik at jeg kunne ta vare på meg selv etterpå. Og det var ikke den eneste situasjonen hvor jeg innså på jobben at graviditeten var over.»Skuespillerens liv var «noen ganger som en såpeopera,» fortsetter hun. Hun lurer på hvordan hun klarte alt annet enn skytingen. «I flere år jobbet jeg bare. » Men hun tror at hvis hun ikke hadde hatt en jobb, ville hun ha blitt «ødelagt» av det.

Abort i fjerde måned: Birgit von Bentzel: »Ikke overlev dette»
Anna Heiser etter abort: »Jeg kan ikke se noen gravide lenger»
Innen syv måneder: Van Der Beeks kone lider abort igjen
I dag ser Ania Niedieck ut til å gjøre det bra igjen. Skuespilleren har to friske barn. I mai 2016 ble datteren Charlotte født, tre år senere lille Paula. Faren til de to jentene er Chris Hecker, med ham serieskuespilleren har vært gift siden 2015. Med sin historie ønsker hun nå å oppmuntre andre berørte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *