Bevæpnet med balltre – Ernst August truer politifolk

Bevæpnet med balltre – Ernst August truer politifolk

Igjen har det vært problemer med skandalenudler av den tyske adelen. Ernst August von Hannover skal ha truet politifolk igjen mandag kveld. Som rapportert av den østerrikske «Kronenzeitung» siterer politiet, Welf Prince dukket opp med et balltre foran politistasjonen i Scharnstein.

Ernst August ønsket angivelig å sende inn en klage for politivold der. Han hadde tatt en taxi, men hadde ikke funnet noen på åstedet. Politistasjonen i den lille byen var ikke okkupert fordi offiserene var på patrulje.

Ernst August hviler på trafikkontroll
Som «Bild» lærte av politiet, Ernst August så overraskende fant offiserene på vei tilbake til sin jakthytte i Grünau på en trafikkontroll. I motsetning til innledende rapporter, hoppet han ikke ut av bilen da han så politibetjentene. Ernst August senket i stedet vinduet og truet offiserene med et balltre, ifølge en talsmann for politiet fra den østerrikske landsbyen.

Angrep på politifolk: Prins Ernst August innrømmet psykiatri
Armgard av Preussen: Enken til den siste keiserens barnebarn er død
Rettssaken tapt: Prince of Prussia vil ikke få slottet sitt tilbake
Oldebarnet til den siste tyske keiseren sies også å ha ytret stygge fornærmelser. Nå er Ernst August tiltalt for «farlig trussel». I motsetning til forrige ukes hendelse kom ikke Ernst August Prinz von Hannover i varetekt eller et psykiatrisk sykehus denne gangen. Tirsdag kveld hadde 66-åringen angrepet politibetjenter med kniv og slått en i ansiktet. En lege fikk ham innlagt på psykiatrisk sykehus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *