Nye bilder til sjuårsdagen

Nye bilder til sjuårsdagen

Liten kongelig stor: Mange briter ser allerede «Prince Charming» som en håpefull for riket. For hans syvende bursdag er det nå nye bilder av den lille prinsen for hans fans.

Gratulerer prins George! Den lille kongelige feirer sin syvende bursdag denne tirsdag, juli 22nd – og i gammel tradisjon er det nye bilder på hans æresdag. Hertuginne Catherine og prins William har gratulert fans av den britiske kongefamilien med nye bilder av sin førstefødte sønn hvert år siden 2013.

Like før midnatt sent på tirsdag kveld, to portrettbilder av George gikk på nettet, datoen for bildene er gitt som «tidligere i måneden». Bildene ble tatt personlig av mamma Kate og ble tatt på Anmer Hall familiens hjem i Norwich.

På et av bildene står bursdagsbarnet foran en hvit vegg i en grønn poloskjorte og med strålende latter. I det andre bildet, arvingen til tronen i en grønn kamuflasje skjorte ler av kameraet, bildet ble åpenbart tatt utendørs, håret er litt revet av vinden, på bildet ser han løs ut. Allerede i anledning hans sjette fødselsdag hadde det vært et tilsvarende sprudlende bilde, med et gap i tennene og i skjorten til det engelske landslaget. Alle bilder kan sees her.

Under et av bildene som ble delt på Kensington Palaces offisielle Instagram-side, raved venner og fans om den lille prinsen. «Vakker gutt, han har vokst opp så stor og ser så moden ut. Gratulerer, George!’ skrev en fan i kommentarkolonnen. «Gratulerer til vår første lille prins som stjal våre hjerter og er ikke lenger så liten! Jeg kan ikke tro at han allerede er syv», skrev en annen.

Nummer tre i den britiske rekken til tronen
De siste årene har Catherine gjentatte ganger publisert sine egne bilder av sine barn. Hun og William har tre barn: George, Charlotte og Louis.

Under Corona-krisen: Hertuginne Kate må forklare Louis Social Distancing
Farsdagen og Williams bursdag: To nye bilder med mini kongelige
Alle de beste, prins George! : Nye bilder til den sjette bursdagen
At George til slutt vil bli konge, hans sjanser er gode. Etter sin bestefar, prins Charles og hans far, er han tredje i rekken til tronen. Dronning Elizabeth II, hans oldemor, regjerer fortsatt i en alder av 94 år. Aldri før har en britisk monark sittet på tronen så lenge hun har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *