Nye detaljer annonsert om Friends-oppfølgeren

Nye detaljer annonsert om Friends-oppfølgeren

I februar ble en oppfølger til kultkomedien «Friends» annonsert – nå er filmingen endelig å begynne. «Det er planlagt å finne sted i midten av august,» skuespiller David Schwimmer sa på «The Tonight Show» med Jimmy Fallon.

En endelig avgjørelse vil imidlertid bli tatt for en ytterligere uke eller to på grunn av den pågående Corona-pandemien. I serien spilte Schwimmer hovedrollen som den rabiate dinosaurutforskeren Ross Geller. Oppfølgeren er en «spesiell» uten et fast manus, sa 53-åringen. «Det kommer til å bli et stort intervju med noen overraskelser.»»Ifølge en uttalelse fra produksjonsselskapet Warner Media, vil den «spesielle» være på strømmetjenesten HBO Max. Netflix-konkurrenten ønsker også å vise alle de 236 gamle episodene. Oppfølgeren hadde opprinnelig blitt annonsert for mai.

Serien avviklet for 15 år siden: Hvordan »Friends’ stjerner endret seg
Nytt show sent på kvelden: Stefan Raab jobber nå for RTL
Kjendiser tegner blank: Guido Maria Kretschmer er vert for nytt nakenshow
Malheur på TV: Programleder mister incisor i direktesending
Venner fulgte livet til en gruppe unge venner i New York. Serien om Rachel, Ross, Chandler, Monica, Joey og Phoebe startet i 1994 i USA. To år senere kom hun til Tyskland. «Friends» løp til 2004, på slutten av som de viktigste skuespillerne sies å ha mottatt en million amerikanske dollar per episode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *