Slåss med bukser: Heidi Klum får ikke jeansene sine

Slåss med bukser: Heidi Klum får ikke jeansene sine

Selv en modell liker ikke alt – Det beviser Heidi Klum nå. Modellen mamma viser at selv jeans kan være for stramt for henne.

Heidi Klum er en stor TV-stjerne i Tyskland og USA med show som «Tysklands neste Topmodel» og «America’s Got Talent». I en alder av 47 år er hun fortsatt en av de absolutte storhetene i den internasjonale moteverdenen. Men Heidi, som nylig viste fansen et Instagram-bilde av vaskebrettmagen, har også et fasjonabelt problem.
Hun viser nå sine 7,5 millioner følgere på fotoplattformen at hun ikke kan bruke alt. På tre bilder i ett innlegg viser hun bare hofte- og bukområdet. Ved siden av å se er hvordan hun må bøye seg for å få knappen inn i buksehullet. Om hun klarte det, forlater Heidi åpent.

«Hva skal jeg ha på meg nå?»
Det faktum at Heidi må klemme inn i buksene er et nikk til en annen episode av det amerikanske castingshowet «America’s Got Talent», den amerikanske versjonen av «The Super Talent». Når det gjelder innlegget, skriver Heidi: «Vi klemmer en annen episode av «America’s Got Talent» inn før dommerkuttene løper. Hva skal jeg ha på meg nå?»

Modell gjør fitness: Heidi Klum viser av henne abs
Nytt mesterverk?: Heidi Klum svinger børsten igjen i en skimpy bikini
«Dette må være kjærlighet»: Verona Pooth viser lidenskapelig kyss
«Ta den jævla shortsen»: Stefanie Giesinger aksepterer hennes cellulitter
«Judge Cuts» fungerer som en mellomrunde mellom auditionen og liveopptredenene, lik en tilbakekalling kjent fra mange castingshow.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *