«Svigerdatter ønsket» rushes inn i kvotekjelleren

«Svigerdatter ønsket» rushes inn i kvotekjelleren

Mange fans ser ut til å ha sagt farvel til kuppelshowet. Som rapportert av DWDL, rtl showet kvoten kollapset tirsdag kveld. Mediemagasinet skrev i overskriften: «‘Svigerdatter ønsket’ på RTL svak som aldri» og rapporterte at det var den historisk «laveste rekkevidde» av showet.

Sesongen startet med 2,63 millioner seere, allerede i episode to mer enn en halv million fans har hoppet. Bare 2,15 millioner mennesker så den nye episoden «Svigerdatter ønsket».

Kultkandidat Heiko blir kysset
For 13. gang leter singler (og deres familier) etter stor kjærlighet i «Daughter-in-law Wanted». Selv langsiktige singler får en ny sjanse fra programleder Vera Int-Veen, kultkuppelshowkandidat Heiko for eksempel. Og ikke hver eneste mann har et møte som det var ønsket. Den nåværende episoden av showet hadde opp- og nedturer å tilby.

Heiko hadde en virkelig høy. Sammen med mor Sigrid er jakten på en passende svigerdatter igjen på vei. Kandidat Helga var direkte ild og flamme for Heiko. «Da jeg så ham, hoppet hjertet mitt av glede,» sa hun i et intervju med RTL. Hals over hodet, hun henger seg på Heiko hals, selv skyver ham et kyss mens du tar en selfie. «Vi hadde en virkelig magisk dag med mye kjærlighet, energi og humor,» forklarte hun om sine motiver.
Helgas hengivenhet var ikke skjult for den åndelige engelsamleren. «Jeg følte at hun allerede er veldig forelsket i meg. Hun virkelig skutt seg selv.» Han selv kunne ikke snakke om kjærlighet etter bare én date.

Meik er la sitte
Færre gnister fløy på Single Meik og hans dater med deltakerne Francine og Sarah. En av dem tok til og med bort beslutningen som kandidaten skulle skilles fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *